Wat te verwachten

Wat kunt u verwachten van HvO Bouw? Dat is wat wij u hier graag duidelijk willen maken. Want u wilt natuurlijk goed weten waar u aan toe bent bij een samenwerking met HvO Bouw. Of u nu particulier of ondernemer bent, wij helpen u graag vooruit met uw project.

Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij graag een afspraak om uw wensen af te kunnen stemmen met onze mogelijkheden. Wilt u graag dat we betrokken bij het vormen van het project, dan kunnen wij ideeën met u uitwisselen. Wellicht hebben wij nog ideeën waar u niet aan heeft gedacht. Door deze samenwerking kan een optimaal resultaat uit uw project worden gehaald.
Wanneer u niet teveel bij uw project betrokken wilt worden maar toch met een goed gevoel uw project wilt overdragen, is dat ook een mogelijkheid. HvO Bouw zal uw project kritisch en met de hoogste zorg uitvoeren.

Na het vaststellen van uw wensen zal HvO Bouw een passende offerte maken. Geeft u goedkeuring voor deze offerte, dan kan een start worden gemaakt aan het project. Ook na het starten vragen wij regelmatig naar uw tevredenheid over de gang van zaken en of u eventuele vragen of opmerkingen heeft.

Ook na afronding van het project controleren wij door middel van een telefoontje of een e-mail of u tevreden bent. Mocht u na het afronden van het project toch nog vragen hebben, dan hoeft u vanzelfsprekend ook nooit te aarzelen om contact op te nemen met HvO Bouw.